Intresseanmälan Träningsdag 13 juni

Helgen efter skolavslutningen brukar vi av tradition ha Sommarläger. I år blir det av förklarliga skäl inte så.
Vi tänker dock kolla intresset för en träningsdag i kanonterräng. Vi har tillgång till de fantastiskt fina kartorna Grönlid och Andekulla som vi använde under förra årets Sommarläger. De ligger på endast en dryg timmes avstånd. Vi tar med egen mat alt kan man äta på pizzeria i Alsterbro eller i restaurangen på Aboda klint.

Vi skulle alltså kunna ha 2 OL-pass lördagen 13 juni på dessa kartor. Tillsammans med söndagens Stanley Cup kan det bli en bra träningshelg!

I år får jag svårt att åka upp tidigare för utsättning av kontroller. Antingen får några andra åka upp i förväg någon dag och sätta ut eller kör vi ett koncept liknande detta: Vid ankomst gör vi en gemensam promenadövning med de nyare orienterarna med olika tips mm medan några sätter ut kontroller till dessa. De längre banorna skulle kunna springa utan kontroller om vi vill. På Grönlidkartan har vi dessutom snitslar kvar efter träningsdagen i Grönlid tidigare i våras så de som inte sprang då kan om de vill springa på de banorna.

Vi gör en snabb koll på Eventor om intresset av att delta på denna träningsdag och om man kan bidra med utsättning i förväg. Även om man vill springa på snitselbanorna (gäller endast Grönlid) eller klubbens nya banor kollar vi upp. Man kan springa ett eller två pass vilket man också kan välja i Eventor. Skulle det vara några stycken som kan sätta ut i förväg skulle det ev även kunna bli en lagtävling som på Sommarlägret om vi vill.

Nu ligger intresseanmälan uppe i Eventor under "Klubben" och "Klubbaktiviteter". Anmäl senast söndagen 7 juni!

Det kan bli en riktigt fin träningsdag på vildmarkskartorna Grönlid och Andelkulla. Här en bild från terrängen i Grönlid. OBS! Det är inte snö på marken...
Det kan bli en riktigt fin träningsdag på vildmarkskartorna Grönlid och Andekulla. Här en bild från terrängen i Grönlid. OBS! Det är inte snö på marken...

Jonas Persson, 2020-06-05