Sommarkontroller 2020

Nu är det dags för årets Sommarkontroller som Torsås OK varje år har ute så att man kan träna när man vill. En perfekt aktivitet i dessa tider alltså!

Det är nu 10:e året vi även bjuder in grannklubbar m.fl. att springa på de 35 fasta kontroller som sitter ute. I år återvänder vi till härliga och detaljrika Bodhyltankartan. Kontrollerna kommer att sitta ute till omkring 10 augusti. Kontrollerna består som tidigare av röd/vitmålade brädor med en liten kodsiffra. Kartorna finns i klubbstugans glasveranda (ut mot vägen). Första dörren är öppen. Det finns 8 olika banor plus 2 teknikövningar. De utgår från 2 starter: Tuthult och Bodhyltan vid Harhallarna längs norra vägen. (OBS! Följ ej skyltning mot Bodhyltan by hela vägen). En lättare bana (gul) utgår från starten i Tuthult. De övriga banorna är svåra (svart-violett). De 2 teknikbanorna utgår från starten i Bodhyltan. Det är en momentbana (Korridororm, Brunbild, Linje-OL och Dolda ringar) och en Golf-OL. Man övar där riktning/kompass, inläsning och riktning in/kontrolltagning. Vid starterna på Golf-OL finns orange-vit snitsel.

Banorna finns i skalorna 1:7500 och 1:10 000. (Bodhyltan Extra Lång endast i skala 1:10 000). För att hitta till starterna finns vägvisningskartor i glasverandan. Kartorna kostar 40:-/st och betalning görs i den gröna brevlådan som finns i glasverandan eller via swish 073-3294700 (Skriv namn, klubb och sommarkontroller). Detta gäller ej Torsås OK:s medlemmar som springer gratis. Vi ser gärna att alla som springer skriver i gästboken där ni skriver i namn, klubb och mailadress om ni vill ha info från klubben i framtiden.

Välkomna ut i den fina Bodhyltanterrängen!

Inbjudan och information

Jonas Persson, 2020-07-02