Gunnardagen tisdagen 14 juli

Tisdagen 14 juli går den traditionella Gunnardagen vid Iglasjön. Det blir dock en lite annorlunda träning pga Coronasmittan. I år kommer Gunnardagen gå med individuell start. Du får själv välja starttid mellan 16.30 och 19.00. Kontrollerna kommer att hänga ute till och med torsdag, så du kan springa onsdag eller torsdag om du hellre vill det. Klicka på anmälningslänken i Eventor så kommer du till ett formulär där du väljer din starttid. Anmäl även medföljare som inte ska springa eller om du ska springa onsdag-torsdag. Det finns fem banor att springa:

Andra föreningar är också välkomna att vara med. Vi får springa när vi vill, men det är en fördel om vi väljer en tidig starttid eller tar chansen att springa onsdag-torsdag. Då kan de Orionmedlemmar som vill vara på plats när OK Orion delar ut Gunnarpriset. Jag försöker få reda på hur vi får kartorna om vi springer onsdag eller torsdag.

Bana 1 (2,0 km lätt)
Bana 2 (3,0 km ganska lätt)
Bana 3 (4,0 km medel)
Bana 4 (5,0 km svår)
Bana 5 (8,0 km svår)

Ta med Sportidentpinne om du har.

Efteråt kan du bada i Iglasjön och vi bjuder alla på grillad korv (På tisdagen). På slutet så delar vi ut Gunnarpriset till någon duktig ledare i klubben. Detta blir runt 19.30. Vi kommer att sända detta live på något sätt om du inte är på plats.

Samling vid Iglasjöns badplats. Vägvisning från Flyeryd på vägen mellan Augerum och Torsås.

Anmälan i Eventor

I år kommer det att bli en lite annorlunda Gunnardag med färre folk på plats samtidigt.
I år kommer det att bli en lite annorlunda Gunnardag med färre folk på plats samtidigt.

Jonas Persson, 2020-07-12