Årsmöte i klubbstugans trädgård

2020 års årsmöte har äntligen hållits. Vi sköt i år upp årsmötet av uppenbara skäl för att om nödvändigt kunna hålla årsmötet utomhus. Så blev det också och årsmötet måste vara det första i klubbens historia som hållits utomhus. Ett 20-tal medlemmar kom till klubbstugans trädgård där mötet hölls i 30-gradig värme.

Vi började med mycket god fika och därefter tog årsmötesförhandlingarna vid. Styrelsen ser efter årsmötet exakt likadan ut. Även de olika kommittéerna och ansvarsområdena hade väldigt få ändringar. Klubben kan för räkenskapsåret 2020 redovisa ett plusresultat.

Vi kan se tillbaka på ett mycket annorlunda år som innehöll väldigt få tävlingar men däremot nästan normalt antal träningar. Detta visade sig på prisutdelningen där vi kunde dela ut följande pris: Föreningskavlen vanns av Jonas, Carl, Arthur och Hans. Stanley Cup vanns av Carl Lindström. Roligt då det endast är hans andra år i klubben. Den tredje och sista tävlingen vi delade ut pris i var poängtävlingen för ungdomar där flitighet i tränande och tävlande premieras. Här vann Simon Waxegård följd av syster Tea och Simon Fogelström som slutade 3:a.

Vi vet redan nu att även 2021 årsmöte kommer att se annorlunda ut då vi inte kommer kunna tävla om vandringsprisen. Annars hoppas vi att höstsäsongen kan genomföras någorlunda normalt. Vi hoppas även att vi kan hålla en nybörjarkurs till hösten. Det har vi ett stort behov av. Gör gärna reklam bland vänner och bekanta, oavsett ålder!

Årsmötet hölls i skuggan i klubbstugans trädgård.
Årsmötet hölls i skuggan i klubbstugans trädgård. Mötet leddes av mötesordförande John och sekreterare Lena.
Poängtävlingen för aktiviteter vanns av Simon Waxegård. Stort grattis!
Poängtävlingen för aktiviteter vanns av Simon Waxegård. Stort grattis!

Jonas Persson, 2021-06-19