Start av Vinterträningar 15 oktober

Årets Vinterträningar startar söndagen 15 oktober. Precis som ifjol startar nu utepasset kl 16.30 och så kör vi till kl 18.00. Innepassets tider är kl 18.00-19.00.
Som tidigare är det bra om vi är många som håller i passen så att vi får bra omväxling på aktiviteterna. Exempel på inneträningar vi haft är bl.a. Hinderbanor, styrkecirklar, löpskolning, bollekar, bollspel, kickboxning, yoga, tabata, poängtävlingar mm.
På uteträningarna har vi bl.a. haft: Löpning i terräng på reflexbanor (Med pannlampa, utan karta, intervaller för de som vill), löpning på slingan, terränglöpning och enkel stadsorientering. Det går naturligtvis utmärkt att även komma med nya förslag! De första tillfällena då det fortfarande är ljust kör vi fartfyllda OL-övningar i skogen vid klubbstugan. Det kommer att bjudas på Sportidentbanor (korta banor som man springer flera gånger och försöker att slå sin tid), Dart-OL mm.

Jonas tar hand om både inne- och utepasset på första träningen. Utepasset blir Sportidentbanor i den lilla skogen vid klubbstugan. Ta med SI-pinne om du har!
Inne blir det styrka+löpning och löpskolning om vi hinner. Kolla gärna upp när du kan ha hand om en träning. OBS! Man är inte tvungen att hålla i ett pass om man inte vill.

Om det kommer mindre barn skulle det vara roligt om de kunde leka med bollar, springa mindre hinderbanor, lekar och liknande. Det innebär inte att träningsansvarig måste tänka på det också utan det kommer mer an på föräldrarna.

Träningarna är öppna för alla som vill. Är man inte med och orienterar räcker det att lösa ett stödmedlemskap (150:-) för att vara berättigad att vara med under hela vintern (februari månad ut). Bjud gärna med vänner och andra nya som vill vara med!

Varmt välkomna!

Inbjudan

Jonas Persson, 2023-10-11