Provlöpning av tävlingsbanor söndagen 19 februari

Nu har vi kommit så långt att vi kan börja med provlöpning av banor inför vår nationella långdistans 2023. Vi börjar provlöpa söndagen 19 februari. Vi samlas i Degerhyltan vid sågverket kl 10.00. Du som inte varit där tidigare kan inte missa då det ligger vid vägen.

Vi kommer att få springa i några områden som inte användes vid vår tävling 2021 då vi sprang på nya Gullabokartan för första gången. Kartan har reviderats en del sedan dess men tyvärr har det tillkommit ännu flera nya hyggen som inte reviderats än men som vi markerar med lila banpåtryck så länge.

Det finns en mängd av banor att välja bland. I år är det en del nyheter vad gäller klasser och banlängder då tävlingsklasser för vuxna ska beräknas efter segrartid och inte banlängd som förr. Läs noga igenom "PM för provlöpning" och "Banor och klasser".

Beställ klass/bana via Eventor - Klubben – Klubbaktiviteter senast lördag 18/2 kl 17.00.

Tyvärr krockar vi med Vintercup sydost men för att hinna med detta viktiga moment måste vi börja nu då samtliga helger i mars och början av april försvinner pga tävlingar eller Furubodalägret.

Varmt välkomna!

Banor-klasser

PM provlöpning

Nu är det åter dags att ge sig ut i Gullaboterrängen. Det väntar en blandning av lättlöpt och tuff terräng. Varmt välkomna!
Nu är det åter dags att ge sig ut i Gullaboterrängen. Det väntar en blandning av lättlöpt och tuff terräng.

Jonas Persson, 2023-02-14