Ny provlöpning 25 februari

I strålande solsken gick den första provlöpningen i Degerhyltan. 10 löpare var ute denna söndag. Nästa helg kör vi den andra provlöpningen av banor inför vår nationella tävling 7 maj.
Lördagen 25 februari är det åter dags att välja bland de 32 banorna och ut och njuta i Gullaboskogarna. Sedan kan det dröja länge tills vi springer gemensamt igen, kanske ända till april då vi har sommartid. Fram tills dess är det fullt av tävlingar och läger på helgerna. Det är alltså läge att passa på!

Vi samlas åter i Degerhyltan vid sågverket kl 10.00. Du som inte varit där tidigare kan inte missa då det ligger vid vägen.

Vi kommer att få springa i några områden som inte användes vid vår tävling 2021 då vi sprang på nya Gullabokartan för första gången. Kartan har reviderats en del sedan dess men tyvärr har det tillkommit ännu flera nya hyggen som inte reviderats än men som vi markerar med lila banpåtryck så länge.

I år är det en del nyheter vad gäller klasser och banlängder då tävlingsklasser för vuxna ska beräknas efter segrartid och inte banlängd som förr. Läs noga igenom "PM för provlöpning" och "Banor och klasser".

Beställ klass/bana via Eventor - Klubben – Klubbaktiviteter senast fredag 24/2 kl 17.00. I Eventor vid anmälan finns markerat vilka banor som är helt klara och även de som är delvis löpta. Fortsätt gärna på en bana du inte sprungit klart eller ta en ny. Hittar man ingen lämplig bana är det naturligtvis ok att springa en redan provlöpt bana som träning. Vill man "låna hem" en bana för att springa när det passar en själv går det också bra under slutet av februari och hela mars. Beställ då en utskriven karta av Jonas.

Varmt välkomna!

Banor-klasser

PM Provlöpning

Jonas Persson, 2023-02-19